XVI. SZENTÁGOTHAI JÁNOS MULTIDISZCIPLINÁRIS KONFERENCIA ÉS HALLGATÓI VERSENY

2018. DECEMBER 7. Hírek Kari hírek

Az Egészségtudományi Szakkollégium várja azoknak a hallgatóknak a jelentkezését, akik tudományos munkájukat szeretnék megmutatni a konferencián.


A pécsi Szentágothai János Szakkollégium 2019. február 14- és 15 között rendezi meg a XVI. Szentágothai János Multidiszciplináris Konferenciát, melyre szeretettel várunk hallgatókat (graduális és doktori képzésben résztvevőket egyaránt), bármely tudományterületről, az Önök szakkollégiumából- A konferenciára lehet nevezni poszterrel vagy előadással (melynek időtartalma 15 perc). Az előadások és a poszterek nyelve lehet angol illetve magyar. 

 

A konferencián való részvétel 3.000,- Ft (2018. december 15. napjáig befizetve 1.500,- Ft), és előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációs díj tartalmazza a tudományos versenyben való részvételt, a kávészünetekben való ellátást (kávé, pogácsa, üdítő – ebédet nem), illetve a regisztrációs csomagot.

 

Jelentkezni legkésőbb 2019. január 15. éjfélig, a jelentkezési lap kitöltésével: https://docs.google.com/forms/d/1KejgL2ABIF9yZuzCUzpICMAKa5QXV73eacdMV2zPO0s/edit?usp=sharing kedvezményesen jelentkezni pedig 2018. december 15. napjáig befizetve lehet.

 

További információkat találtok a konferencia honlapján: http://xvikonf.ttk.pte.hu

Kérdés esetén az alábbi email címen fordulhattok hozzánk:  szjszk.konf@gmail.com

Üdvözlettel:
A Szervezők