Adventi készülődés 2019.12.16. - Beszámoló

2019. DECEMBER 19. Hírek Kari hírek

2019.12.16-án este, öt órai kezdettel az Egészségtudományi Szakkollégium által megrendezésre került a Vörösmarty utcai campus Kari Tanácstermében egy meghitt, családias légkörű összejövetel, mely a nagy ünnepi készülődés jegyét viselte magán.


A kisszámú jelenlévő ellenére is barátságos összejövetel hangulatáról a karácsonyi zenék otthonos melegséget idéző varázsa, a frissen készített tea, valamint a hatalmas méretű pizzák gondoskodtak, mindeközben különböző díszek fabrikálása folyt, amely során mindenki alkothatott valami különleges apróságot, még az is, akinek nem adatott meg a kegy, hogy a képességei vagy kreativitása (vagy éppenséggel a középiskolás rajzjegye) alapján jelentős kézműves dolgok megformálására legyen predesztinálva.

A rendezvényen a közös alkotás élménye mellett, kötetlen keretek között ismerhették meg a hallgatók a 2020-as szakkollégiumi programokkal kapcsolatos terveket, illetve kérdezhettek a szakkollégium vezetőségétől. A nem nagy hűhóval, de annál bensőségesebben lefolyt, apró élményekkel teli találkozó nagyjából este hét órakor került befejezésre. Szedelőzködni kezdett a megmaradó szakkollégiumi tagság, a tányérokat, tálcákat és különböző ecseteket tisztára mosták és törölték, a villanyok szépen-lassan lekapcsolásra kerültek. Holnaptól kezdődnek újra a vizsgák, a papírmunka, a felkészülés izgalma.

 

Telek Szabolcs
Szakkollégiumi tag